LPF/Hypopressive - Tuntuma

Tervetuloa kapeampi vyötärö!

Hypopressive eli Low Preassure Fitness-tekniikka on sinulle, joka haluat kaventaa vyötäröäsi, parantaa lihastonusta ja ryhtiä, kuntouttaa vatsalihasten erkaumaa, kaipaat keskivartaloosi voimaa sekä haluat antaa lantionpohjallesi uuden elämän. Hypopressive-tekniikka edesauttaa myös aineenvaihdunnan elpymisessä ja on oivallinen keino niin valmistautua raskauteen kuin palautua synnytyksestä. Tekniikka sopii erittäin hyvin myös fitness-harrastajille vyötärön kaventamiseen.

Metodi on alunperin kehitetty Belgiassa fysioterapeutti Marcel Caufriezin johdosta naisille synnytyksestä palautumiseen, ajatuksenaan kirurgiaton kuntoutuminen. Hypopressive onkin oivallinen juuri lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamiseen. Säännöllisellä harjoittelulla on pystytty kuntouttamaan jopa 1 ja 2-tason gynekologisia laskeumia ja edesauttamaan vatsalihasten erkauman kuntouttamista.

* Harjoittelu koostuu erilaisista hengitys- ja liikesarjoista sekä itse tuotetusta alipaineesta. Treenaaminen on turvallista ja ohjaajan kanssa oikein tehtynä erittäin tehokasta. *

Lue lisää täältä

 

Tuntuman kursseilla edetään alkeista aina tasolle 3 saakka. Satu ja Sofia ovat koulutettuja Low Pressure Fitness/ Hypopressive -ohjaajia ja omaavat pitkän ohjaushistorian muissakin hyvinvointilajeissa. Alkeiskurssi on johdanto lajiin, jolloin opitaan hengitys- ja alipainetekniikka. Alkeiskurssin jälkeen voi siirtyä tason 1 harjoitteisiin ja käydä Tuntuman flow-tunneilla. Tason 1 jälkeen edetään tasolle 2 ja 3. 
Flow-tunti sisältää lajinomaista kehonhuoltoa ja rentoutumisharjoitteita sekä sarjojen harjoittamista flowssa, eli keskeyttämättä korjaamaan tekniikkaa. Ohjaaja kiertää tunnilla auttamassa ja rytmittää harjoittelua. 


Tuntuman kurssirakenne on seuraava:
Alkeet /4x
Taso 1 /6x
Taso 2 /6x
Taso 3 /6x

 

Esteitä harjoittelulle:
raskaus
sydänsairaus
korkea verenpaineKaikki naiset ikään ja kuntoon katsomatta, tervetuloa!

 

Viikkokurssit Tuntumassa:

-2019-

*LPF-Hypopressive alkeet
Ma 14.1.-4.2. (4x)
klo 16:40-17:30
79€/hlö

Ohjaajana Sofia Vesa

*LPF-Hypopressive TASO 1
Ma 14.1.-18.2. (6x)
klo 17:40-18:30
99€/hlö

Ohjaajana Sofia Vesa

-

*LPF-Hypopressive FLOW-viikkotreeni
Ma 14.1.-18.2.
klo 18:45-19:30
79€/hlö

Ohjaajana Sofia Vesa

-

Tiivis- ja kertauskurssit Tuntumassa:

Kertauskurssi
*LPF-Hypopressive
Sopii kaikille vähintään alkeet käyneille
La 26.1.
klo 12-13:30
15€/hlö

-

Tiiviskurssit

*LPF-Hypopressive alkeet
La 26.1.2019
klo 14-17:30
79€/hlö

Ohjaajana Satu Korkeamaa


 

Ilmoittautuminen:
ajanvarauksen kautta/
p. 040 8340 423

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksavälineet.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytönnön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavallla/vastaavanarvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).**

 

Facebook

Jaa tämä sivu