Äiti&Vauva -jumppa

Tunnille voit tulla alle 1v lapsen kanssa. Tunti on suunniteltu vahvistamaan äidin kehoa sekä lisäämään äidin ja lapsen vuorovaikutusta. Tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia koko kehon lihasvoimaharjoitteita. Lapsi on mukana liikkeissä tai halutessasi voit käyttää painona kahvakuulaa (esimerkiksi jos vauva nukkuu). Kurssille osallistuessa olisi hyvä, että olet jo kevyesti aloittanut liikuntaa synnytyksen jälkeen.

Tunnin toiminta tapahtuu aina lasten ehdoilla, joten voit esimerkiksi sylitellä tai syöttää lasta tunnin aikana. Tuntumassa on myös mahdollisuus syödä ja pukea rauhassa tunnin jälkeen.

Paikan päälle on helppo tulla niin autolla kuin julkista liikennettä käyttämällä. Lähialueille on myös hyvät kävelyreitit. Parkkipaikat ovat ilmaiset ja toiseen kerrokseen pääsee ovelta suoraan hissillä.

Tervetuloa!

-

Äiti&Lapsi -jumppa:

To 25.4. - 6.6.2019 (6 kertaa)

klo 10:00 -10:45

 

Hinta: 45€ / kurssi

Ohjaajana pian fysioterapeutiksi valmistuva Mia Rinne

 

Ilmoittaudu:

www.hyvinvointikeskustuntuma.fi/ajanvaraus

(ilmoittaudu ryhmiin)

-

 

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksuvälineet.

 

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytännön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa.

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot. **

Facebook

Jaa tämä sivu