Ryhmät

Tuntuman ryhmäliikuntapalvelut

Tuntuman ryhmäliikuntapalveluihin kuuluvat erilaiset pienryhmät sekä tilaustunnit. Pienryhmät on suunniteltu laajasti palvelemaan naisia kaikissa elämäntilanteissa. Kanssamme voit matkata koko polun raskautumishaaveesta hyvinvoivaksi äidiksi.

Ryhmätarjonnastamme löydät erilaisia kursseja raskaudenaikaiseen harjoitteluun, keskivartalon vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, synnytyksestä palautumiseen sekä pilatesryhmiä ja jopa lasten tunteja. Seuraa vaihtuvaa kurssitarjontaamme sivuiltamme. 

Tilaustunnit ovat oivallinen virkistäytymistapa yrityksille, yhdistyksille tai vaikka kaveriporukalle. Tilaustunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Tuntuman ryhmäliikuntatunneilla ja kursseilla voit harrastaa liikuntaa turvallisesti ja tehokkaasti raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Kurssivalikoimamme kuuluu myös kaikille suunnattuja tunteja, erityisesti  LPF Hypopressiveen tutustumista suosittelemme jokaiselle naiselle. 

Tutustu tuntitarjontaamme – tai kysy lisää, autamme mielellämme sinua askarruttavissa kysymyksissä tai sinulle sopivimman kurssin löytämisestä.

Katso myös henkilökohtaiset palvelumme kuntouttavasta äitiysfysioterapiasta rentouttavaan hierontaan. Voit varata ajan kätevästi nettiajanvarauksemme kautta.

Facebook

Jaa tämä sivu