Personal training-

valmennukset naisille

Personal training -palvelut Oulussa 

Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuman personal training -palveluista vastaa säkenöivä Sofia Vesa. Sofian mittavan ammattitaidon ja taustakoulutuksen avulla käytössäsi on kattava valmennuspaketti.

Tuntuuko kehosi vieraalta? Tai haluaisitko parantaa ravitsemus- tai liikuntatottumuksiasi? Kaipaisitko opastusta niin fyysisen kuin henkisenkin suorituskyvyn parantamiseen? Meillä Tuntumassa luonnollisesti myös personal training -palveluissa huomioimme tarkasti asiakaskuntamme tarpeet. Tyypillisesti valmennuksesta haetaan apua esimerkiksi liikunnan turvalliseen aloittamiseen synnytyksen jälkeen, liikuntakipinän sytyttämiseen, terveellisten elämäntapojen opetteluun ja pysyvän muutoksen saavuttamiseen. Suurin osa asiakkaistamme tavoittelee energisempää ja onnellisempaa elämää.

Tuntuman personal training -valmennuksissa opetellaan sinun elämäntilanteeseesi sopivia tapoja ja juurrutetaan opittuja rutiineja osaksi sinun jokapäiväistä arkea. Sofia on asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen valmentaja, joka osaa kuunnella asiakkaan tarpeita ja auttaa luomaan niistä tavoitteita sekä opastaa kuinka niihin päästään.

Henkilökohtaista valmennusta – kohti muutosta

Henkilökohtaisissa valmennuksissamme keskitytään kehon fyysisen kapasiteetin lisäämiseen, kuten peruskunnon kehittämiseen, ravitsemustottumusten parantamiseen, levon optimointiin, palautumiseen ja lihaskunnon kasvattamiseen). Huomioimme valmennuksen aikana myös henkisen hyvinvoinnin. Kun elämäntapamuutos tehdään asiakkaan omien arvojen mukaisesti, on muutos pysyvää.

Tuntuman PT-valmennuksessa saat apua muun muassa tunnesyömiseen, ajanhallintaongelmiin, stressinhallintaan, innostuksen ja positiivisen elämänasenteen opettelemiseen sekä muiden psyykkisten taitojen opetteluun.

Naisille suunnatuissa personal training -valmennuksissa huomioimme erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon kuntoutuksen.

Onpa tavoitteenasi sitten palautua synnytyksestä, tehdä elämäntapamuutos tai sytyttää liikuntainnostus – Tuntuman Personal training -palvelujen avulla ja Sofian tuella onnistut!

Valmentajanasi toimii Sofia Vesa - äitiysfysioterapeutti, naisten valmennukseen erikoistunut pt, NLPTrainer.

Ota yhteys Tuntumaan ja kysy lisää valmennuksesta.

Katso myös:
Tuntuman ravintovalmennus

Facebook

Jaa tämä sivu