Palvelumme

Tuntumassa

Monipuoliset fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut

Tuntuman laaja palvelutarjonta kattaa lähes koko naiseuden kirjon. Palvelujemme pääpaino on naisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma Oulussa tarjoaa kokonaisvaltaiset fysioterapiapalvelut, olemme erikoistuneet lantionpohja- ja äitiysfysioterapiaan.

Palvelemme asiakkaitamme sekä yksilöllisesti juuri sinun tarpeitasi kuunnellen sekä tarjoamme myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja pienryhmävalmennuksia. Tuntuman henkilökunnalla on vahva kokemus monien eri lajien sekä hyvinvoinnin aloilta, joten ohjauksia, koulutuksia ja ryhmiä on monipuolisesti aina raskaasta voimaharjoittelusta lempeämpiin ja kuntouttaviin kursseihin.

Tuntuman palveluvalikoimaan kuuluu mm.

Tuntuman fysioterapiapalvelu on kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa. Tavoitteenamme on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia.

Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet raskausajan liikuntaa, synnytykseen valmistautumiseen, synnytyksestä palautumiseen, lantionpohjan fysioterapiaan, vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen sekä sektio- ja episiotomia-arpien hoitoon. Käytämme terapiassa tarpeen mukaan myös emg-laitetta ja kuvantavaa ultraäänilaitetta.

Koulutuspalvelut ja tilavuokraus

Tarjonnastamme löydät myös erilaiset koulutukset ja workshopit niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Koulutamme liikunta-alan ammattilaisia muun muassa äitiysliikunnan ohjaamiseen.

Vuokraamme myös Tuntuman tiloja erilaisiin liikunta-, koulutus- ja kokoustarkoituksiin. Salimme on juuri sopiva pienten ryhmien valmentamiseen ja on vuokrattavissa sekä tunti- että päiväveloituksella. Pyydä tarjous!

Facebook

Jaa tämä sivu