Palvelumme

Tuntumassa

Palveluidemme pääpaino on naisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Tuntumasta löydät laadukkaat äitiysfysioterapia- ja liikuntapalvelut, koulutukset, valmennukset ja tilaustunnit. 

Yksilöpalveluina tarjoamme kokonaisvaltaista äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaa, personal training-,
mentaali-ja ravintovalmennusta sekä vyöhyketerapiaa.
Ryhmätarjontamme sisältää erilaisia pienryhmiä ja valmennuksia. Tuntuman henkilökunta omaa vahvan taustan erilaisten lajien parista, joten ryhmiä on aina voimaharjoittelusta kuntouttaviin kursseihin.

Tarjonnastamme löytyy myös koulutuksia ja workshopeja niin harrastajille kuin ammattilaisillekin, mm. äitiysliikunnan ohjaamisen koulutuksia. Vuokraamme tilojamme ulkopuolisten käyttöön esimerkiksi kokous- ja koulutustarkoituksiin. Salimme on mukava pienten ryhmien valmentamiseen ja on vuokrattavissa niin tunti kuin päivävelotteisesti. 

Tuntuman äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa fysioterapiaa. Tavoitteenamme on  edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tuntuman fysioterapeutit ovat erikoistuneet mm. raskausajan liikuntaan, synnytykseen valmistautumiseen, synnytyksestä palautumiseen, lantionpohjafysioterapiaan, vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen sekä sektio- ja episiotomia-arpien hoitoon. Käytämme terapiassa tarpeen mukaan myös emg-laitetta sekä kuvantavaa ultraäänilaitetta. 

Facebook

Jaa tämä sivu